Ga naar de inhoud

Dynamische balans

Fitte en gezonde werknemers die met plezier en enthousiasme werken. Daarin heb jij als werkgever een belangrijk rol. Maar ook de werknemer zelf. We helpen organisaties om hun rol te pakken als werkgever en maken werknemers weerbaar. Zo bouwen we een toekomstbestendige organisatie!

Wat we doen

Maatwerktraject: passend bij wat jouw organisatie nodig heeft.

 

Denk aan:

• Analyse werknemerspopulatie
• Blik op het organisatiebeleid
• Themagerichte coaching en voorlichting
• Coaching en gesprekken met individuele werknemers op basis van levensfase
• Coaching management en leidinggevenden

De juiste balans

Balans in je leven is dynamisch. Soms ben je in balans en soms uit balans. Normaal gesproken heb je de veerkracht om weer in evenwicht te komen, als je uit balans bent. Maar soms lukt dat niet door stressvolle gebeurtenissen in je leven. Dan heb je wat hulp nodig om weer in balans te komen.

 

We hebben aandacht voor deze situaties en staan stil bij wat belangrijk is in het leven. We helpen werknemers om keuzes te maken die zorgen voor balans. Daarvoor is inzicht in het leven belangrijk. Dit vermindert stress, je kunt jezelf beter vertrouwen, je weet wat je waarden zijn en kunt prioriteiten stellen.

 

Continu met werknemers in gesprek

Door aan de voorkant met werknemers in gesprek te zijn en aandacht te hebben voor het houden van balans, creëren we een stevige basis voor dynamisch evenwicht. Dit treft allerlei lagen. Van organisatie niveau tot leidinggevenden en de individuele werknemers.

Neem vrijblijvend contact met ons op.